30 kilometer

Wandelroute 30 kilometer

GPS wandeltocht 30 kilometer: hoe langer de tocht, hoe verder de blik op oneindig. Wandelen in Drenthe wordt extra mooi als u start in Friesland met uw eigen gps. Aan de rand van deze mooie en gevarieerde provincie ligt het startpunt van de 30 kilometer route: de sfeervolle Boerestreek in Appelscha. Een betere plek om met Appelstap te beginnen is er niet. Voor de stevige stappers onder ons is dit  een mooie wandelroute van 30 kilometer waarin de natuur centraal staat. U loopt grotendeels onverhard. Dus wilt u tijdens een wandeling Drenthe en Friesland verkennen dwars door Nationaal Park Drents-Friese Wold? Doe mee aan Appelstap en verken de natuur op haar mooist.

 

Beleef de natuur op haar mooist

In de GPS-wandelroute van 30 kilometer maakt u iets bijzonders mee in de schemering door het Drents-Friese Wold. Dit Nationaal Park bestaat uit groene essen, dichtbegroeide bossen, uitgestrekte heide en indrukwekkende zandverstuivingen.

U start 's middags als het nog licht is. Terwijl de zon steeds verder zakt, gaat u verder en verder het Nationaal Park Drents-Friese Wold in. Hier staat natuur beleven centraal. U ontdekt de natuur op een bijzonder moment. Het moment dat de nacht langzaam zijn intrede doet. 

 


Overige informatie 30 kilometer tocht

- Kosten: € 15,-
- Deels GPS-route
- De route is bij de start te downloaden in uw eigen gps app,  bijvoorbeeld Topo GPS.
- Er is hulp voorhanden bij het downloaden
- Inschrijven kan ook voorafgaand aan de start op de Boerestreek
- Kinderen t/m 11 jaar: Gratis met begeleidende betalende volwassene
- Start: Tussen 14.30 uur en 14.45 uur
- Zonsondergang: 19.52
- Aankomst: Tussen 20.00 uur en 22.00 uur
- Voornamelijk onverharde paden
- Start & Finish: Boerestreek 8, Appelscha
- Datum: Zaterdag 15 september 2018

Praktische informatie