Wandelroute 5 kilometer

Wandelen in Appelscha of in de mooie omgeving, dat heeft u vast al eens gedaan. Maar heeft u de omgeving al eens echt beleefd? Gezien op haar mooist? Nieuwe plekjes ontdekt? Tijdens Appelstap op zaterdag 15 september kan het allemaal. Een unieke belevingstocht. Via een wandeltocht ontdekken en beleven, dat is Appelstap. U start met wandelen in Appelscha op de sfeervolle Boerestreek. Het hart van Appelscha dat een iconische plek in het centrum is en een rijke historie kent. De plek waar het allemaal begint en eindigt.

Geschikt voor iedereen

Deelnemers met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen zich aanmelden via de organisatie waarbij zij zorg ontvangen. De deelnemende organisaties tot nu toe zijn: Liante, Zuid Oost Zorg, Olmen Es.

Bent u of kent u een deelnemer die graag mee wil doen, maar (nog) niet verbonden is aan bovengenoemde organisaties of zorgorganisaties?  

Wij verzorgen in dit geval met alle plezier de begeleiding tijdens de wandeltocht. U kunt zich hiervoor aanmelden via: aanmelden.appelstap@gmail.com

 

Overige informatie 5 kilometer tocht

- Kosten: € 10,-
- Kinderen t/m 11 jaar: Gratis met begeleidende betalende volwassene
- Start: Tussen 17.45 uur en 18.15 uur
- Zonsondergang: 19.52
- Aankomst: Tussen 20.00 uur en 21.30 uur
- Start & Finish:  Boerestreek 13, Appelscha
- Datum: Zaterdag 15 september 2018
Praktische informatie